Digiportaat – asiakaslähtöisempää digitaalista liiketoimintaa -hanke 1.9.2023-31.8.2025. 

Digiportaat sai jatkoa! 

Digiportaat – Asiakaslähtöisempää digitaalista liiketoimintaa -hanke vastaa eteläsavolaisten yritysten tarpeeseen parantaa digitaalisessa liiketoiminnassa menestymisen valmiuksia.  

Digitaalisten valmiuksien kehittämisen merkitys korostuu haastavassa maailmantilanteessa, jossa yritysten kyky uudistua ja tehdä rohkeita – mutta dataan ja tietoon – perustuvia avauksia kohti uusia markkinoita on välttämätöntä.” 

Aiemmissa hankkeissa yrityksiltä kerättyjen tietojen perusteella on tunnistettu eteläsavolaisten yritysten tarve kehittää erityisesti digitaalisen markkinoinnin ja myyntikanavien hyödyntämiseen liittyvää osaamistaan.

Teknisesti orientoitunut koulutus ei yksin riitä, sillä digitaalisessa liiketoiminnassa menestyksen tae on asiakaskokemukseen panostaminen.

Systemaattinen asiakasymmärryksen huomioiminen ja asiakaskokemuksen johtaminen kulkee punaisena lankana Digiportaiden tulevissa koulutuksissa ja sparrauksissa. 

Uudessa Digiportaat-hankkeessa on jälleen tarjolla

  • lyhyitä osaamisen kartoittamista
  • digineuvontaa ja sparrausta
  • täsmäkoulutuksia
  • kaikille avoimia ja maksuttomia digi-infoja ja
  • verkkokauppiaille oma kasvupolku.  

Hankkeen toteuttavat yhteistyössä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy (Xamk), Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy, Savonlinnan Hankekehitys Oy ja ProAgria Etelä-Savo. Hanketta rahoittaa Etelä-Savon ELY-keskus ESR+ -ohjelmasta. 

Tutustu www.digiportaat.fi 

Hannu Jaatinen
Digiyritysneuvoja
Digiportaat – asiakaslähtöisempää digitaalista liiketoimintaa -hanke 1.9.2023-31.8.2025. 

Luitko jo nämä?