Savonlinnan Hankekehitys Oy hakee kokoaikaista projektiasiantuntijaa Savonlinnaan ”DIGIHUB – Kasvua verkottumisella” -hankkeeseen. Tarjoamme mahdollisuuden osallistua näköalapaikalta mm. Savonlinnan metsäbiotalouden alan teknologiaklusterin ja Teknologiapuisto Nohevan kehittämiseen yhteistyössä yritysten, Jyväskylän yliopiston ja Nohevassa toimivien TKI-yksiköiden kanssa. Työn toivottu aloitusajankohta olisi joulukuu 2023, mutta aloituksen ajankohta tarkentuu hakuprosessin aikana. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2025 asti.

Hankkeen tavoitteena on tuottaa räätälöitäviä ICT-kehityspalveluja alueen yrityksille, antaa ICT-asiantuntijatukea Teknologiapuisto Nohevan TKI-tiimeille ja rakentaa DigiHub-alusta, jolla yritysten tarpeet sekä ICT-ammattilaisten ja alan opiskelijoiden osaaminen kohtaavat tuottaen uusia, yritysten tarpeisiin sovitettuja ratkaisuja, sekä vakiinnuttaa DigiHub-toiminta pysyvästi osaksi Teknologiapuisto Nohevan toimintaa.

Etsimme innostunutta ja osaavaa projektiasiantuntijaa liittymään tiimiimme. Tässä tehtävässä pääset kehittämään ja ylläpitämään uutta DigiHub-alustaa osana projektiamme. Lisäksi toimit operatiivisissa tehtävissä hankkeen tutkimusjohtajan ohjeistuksen mukaisesti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä hankkeeseen osallistuvien yritysten kanssa ja olet olennainen osa hankkeen koko kestoa. Tavoitteena on kerätä palautetta yrityksiltä ja käynnissä olevilta yrityshankkeilta sekä arvioida toimenpiteiden vaikuttavuutta. Sinulta odotetaan myös hankkeen viestinnän, markkinoinnin ja hallinnoinnin koordinointia.

Tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä tutkimusjohtajan johdolla hanketiimissä, ja tehtävilläsi on seuraavia tavoitteita:

  • Kartoitat systemaattisesti Savonlinnan alueen teknologia- ja palveluyritysten konkreettisia ICT-kehittämistarpeita liiketoiminnan, palveluiden, tuotannon ja tuotekehityksen osalta.
  • Olet mukana laatimassa yritysten keskipitkän tähtäimen ICT-strategioita.
  • Avustat yrityksiä ICT-vetoisten kehittämishankkeiden projektoinnissa ja tarvittavan osaamisen hankkimisessa.
  • Kehität ja ylläpidät DigiHub-alustaa, jolla tarjotaan laajemman osaajajoukon toteuttamia ratkaisuja yritysten ja TKI-tiimien ICT-haasteisiin.
  • Varmistat, että alusta tarjoaa pysyvän palvelukokonaisuuden yrityksille.
  • Vastaat DigiHub-alustan kohderyhmämarkkinoinnista ja tiedon levittämisestä alueen yrityksille sekä sidosryhmille.
  • Osallistut yritysten ja opiskelijoiden yhteiseen kehittämishankkeeseen.

Odotamme sinulta osaamista IT-palveluiden/ohjelmistojen kehittämisestä ja kykyä toimia moniulotteisessa ympäristössä. Arvostamme luovaa ajattelukykyä, ongelmanratkaisutaitoja sekä vahvoja viestintätaitoja. Lisäksi odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto sekä osaamista ICT-alalta ja projektinhallinnasta. Eduksi katsotaan myös kokemus yritysten kehittämisestä sekä alueen haasteiden ja mahdollisuuksien tuntemus.

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön ja mahdollisuuden vaikuttaa alueen elinkeinopolitiikan kehittämiseen. Pääset osaksi motivoitunutta tiimiä, jossa tuetaan ammatillista kasvuasi ja tarjotaan mahdollisuuksia kehittää osaamistasi. Työsuhde on kokoaikainen. Tiiviin verkostotyön vuoksi ensisijainen työskentelypaikkakuntasi on Savonlinna.

Mikäli sinulla on intoa ja osaamista edistää alueen ICT-innovaatioita ja yritysten kehitystä, lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 15.11.2023 hankepäällikkö Susanna Peuralle sähköpostitse osoitteeseen susanna.peura@savonlinna.fi. Kerro hakemuksessasi, miten aiempi kokemuksesi ja osaamisesi tukevat tavoitteitamme. Laita sähköpostin aiheeksi: ”Työhakemus: DIGIHUB – projektiasiantuntija”.

Lisätietoja työpaikasta antaa Savonlinnan kaupungin yrityspalvelupäällikkö Riku Wiitala puhelinnumerosta 050 479 7989. Soittoajat: 3.–15.11.2023 ma, ke, to, pe 9-10:30 ja 14:30-16:00. Tiistaisin 14:30-16:00.

Savonlinnan Hankekehitys Oy on Savonlinnan kaupungin omistama tytäryhtiö, joka toteuttaa monipuolisesti kaupungin elinkeinopoliittisia kehittämishankkeita ja -palveluja.

Luitko jo nämä?