Suoraan sisältöön

Itä-Savon Uusyrityskeskus palvelee sinua Savonlinnassa

Itä-Savon Uusyrityskeskus auttaa ja neuvoo asiakkaitaan kehittämään yritysideaansa toimivaksi liiketoimintasuunnitelmaksi, jotta perustettavalla yrityksellä olisi mahdollisimman hyvät edellytykset kannattavaan toimintaan. Uusyrityskeskuksen palvelu on maksutonta, ehdottoman luottamuksellista ja asiantuntevaa.

Palvelumme kohderyhminä ovat perustettavat ja 0-3 vuotta toimineet yritykset. Palvelemme myös yritysten omistajanvaihdostilanteissa niin luopujan kuin jatkajan apuna. Valmistautuminen omistajanvaihdokseen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin.

Tutustu Itä-Savon Uusyrityskeskuksen palveluihin.

Juhani Rouvinen
toimitusjohtaja, yritysneuvoja
Itä-Savon Uusyrityskeskus ry

Aloittavat yritykset
Yritysneuvonta
Enter to Business – palvelut
Sijoittumispalvelut

Harkitsetko yrittäjyyttä, mutta sopivaa liikeideaa ei ole vielä löytynyt?

Itä-Savon Uusyrityskeskus tukee omistajanvaihdoksissa ja auttaa yritystoimintaa jatkavaa yrittäjää.

Etelä-Savossa on runsaasti elinvoimaisia yrityksiä, jotka etsivät jatkajaa yrittäjän eläköitymisen vuoksi. Tutustu täältä alueen myytäviin yrityksiin.

Katja Remes
yritysneuvoja
Itä-Savon Uusyrityskeskus ry

Enter to Business – palvelut

ROIHU: LEAN STARTUP -VALMENNUSTA UUDEN LIIKEIDEAN KEHITTÄJILLE SEKÄ YRITTÄJYYSVALMENNUSTA UUSILLE YRITTÄJILLE JA YRITTÄJYYDESTÄ KIINNOSTUNEILLE

Roihu palvelee yrittäjyyttä uravaihtoehtona miettiviä henkilöitä, aloittelevia yrittäjiä sekä muutaman vuoden yrittäjinä toimineita henkilöitä ja järjestää Savonlinnassa valmennuksia ja tapahtumia yrittäjyyteen liittyen.

Tutustu tästä Roihun tarjontaan.