Suoraan sisältöön

Itä-Savon Uusyrityskeskus palvelee sinua Savonlinnassa

Itä-Savon Uusyrityskeskus auttaa ja neuvoo asiakkaitaan kehittämään yritysideaansa toimivaksi liiketoimintasuunnitelmaksi, jotta perustettavalla yrityksellä olisi mahdollisimman hyvät edellytykset kannattavaan toimintaan. Uusyrityskeskuksen palvelu on maksutonta, ehdottoman luottamuksellista ja asiantuntevaa.

Palvelumme kohderyhminä ovat perustettavat ja 0-3 vuotta toimineet yritykset. Palvelemme myös yritysten omistajanvaihdostilanteissa niin luopujan kuin jatkajan apuna. Valmistautuminen omistajanvaihdokseen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin.

Tutustu Itä-Savon Uusyrityskeskuksen palveluihin.

Katja Remes
toimitusjohtaja, yritysvalmentaja

Itä-Savon Uusyrityskeskus

Aloittavien yritysten neuvonta
Omistajanvaihdosneuvonta
Rebuild Business-palvelut

Harkitsetko yrittäjyyttä, mutta sopivaa liikeideaa ei ole vielä löytynyt?

Itä-Savon Uusyrityskeskus tukee omistajanvaihdoksissa ja auttaa yritystoimintaa jatkavaa yrittäjää.

Etelä-Savossa on runsaasti elinvoimaisia yrityksiä, jotka etsivät jatkajaa yrittäjän eläköitymisen vuoksi. Tutustu täältä alueen myytäviin yrityksiin.

Pekka Turunen
yritysvalmentaja

Itä-Savon Uusyrityskeskus

Aloittavien yritysten neuvonta
Omistajanvaihdosneuvonta
Rebuild Business-neuvonta

YRITTÄJYYDEN KOLMAS AALTO

Hankkeessa tuotetaan asiakaslähtöisesti ja ketterästi koulutus- ja kehittämissisältöä erilaisiin yrittäjyyden ekosysteemeihin.

Hankkeen kohderyhmänä ovat erityisesti henkilöt, joille yrittäjyys, kevytyrittäjyys, laskutuspalveluiden kautta osa-aikaisesti työllistyminen tai muut yrittäjyyden muodot ovat mahdollisia työllistymisen keinoja. Lisäksi kohderyhmään kuuluvat myös yrittäjyydestä kiinnostuneet oppilaitosten opiskelijat sekä kasvuun ja kansainvälisille markkinoille suuntaavat alkuvaiheen startupit.

Tutustu tästä Yrittäjyyden kolmas aalto -hankkeeseen.