Savonlinnan Hankekehitys Oy on Savonlinnan kaupungin omistama tytäryhtiö, joka toteuttaa monipuolisesti kaupungin elinkeinopoliittisia kehittämishankkeita ja -palveluja.

Haemme kokoaikaista projektipäällikköä Savonlinnaan ”Investointien edistäminen Etelä-Savossa” -hankkeeseen. Tarjoamme mahdollisuuden osallistua näköalapaikalta Savonlinnan metsäbiotalousklusterin ja Teknologiapuisto Nohevan kehittämiseen yhteistyössä maakunnan, kansallisten ja kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Työ alkaa 1.4.2023 tai sopimuksen mukaan. Hakijan toivotaan voivan aloittaa työn mahdollisimman pian. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2025 asti.

Hankkeessa haetaan ja edistetään investointeja Savonlinnaan ja Etelä-Savon maakuntaan. Samalla kehitetään alueen kyvykkyyttä houkutella alueelle uusia teollisia ja tuotannollisia yrityksiä ja niiden toteuttamia investointeja, kehittää investointien houkuttelemiseen ja kotiuttamiseen liittyviä prosesseja sekä markkinoitavia konkreettisia investointimahdollisuuksia ja mahdollistaa laadukkaat räätälöidyt palvelukokonaisuudet potentiaalisille sijoittuville yrityksille. Hanke toteutetaan maakunnallisena hankkeena yhteistyössä Mikkelin, Savonlinnan ja Pieksämäen seutujen kesken.

Projektipäällikkönä toteutat osaprojektia hankesuunnitelman mukaisesti:
– vastaat hankkeen toteuttamisesta Savonlinnan osalta yhteistyössä päätoteuttajan kanssa
– toimit monipuolisesti yhteistyössä sidosryhmien ja yritysten kanssa
– osallistut yritysinvestointien edistämiseen Savonlinnan metsäbiotalousklusterissa ja osana Teknologiapuisto Nohevan palvelukonseptia yhteistyössä asiantuntijaorganisaatioiden kanssa
– osallistut investointien edistämistyön ja toimintamallien käytännönläheiseen kehittämiseen
– vastaat osatoteutuksen raportoinnista ja maksatuksesta
– olet osa Savonlinnan kaupungin elinkeinotoimen ja Savonlinnan Hankekehitys Oy:n mukavaa tiimiä keskellä kauneinta Saimaata

Projektipäällikön tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää mm:
– vahvoja viestintä-, verkostoitumis- ja vuorovaikutustaitoja
– korkeakoulututkintoa tai riittävää työkokemusta soveltuvalta alalta: diplomi-insinöörin tutkinto tai vastaava antaa hyvät lähtökohdat hoitaa tehtävää
– erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä
– organisointi- ja esiintymistaitoja

Hakijalle luetaan eduksi tekniikan alan tuntemus, kokemus kehittämistyöstä ja investointien edistämisestä sekä hankealueen tuntemus.

Tiiviin verkostotyön vuoksi ensisijainen työskentelypaikkakuntasi on Savonlinna. Etätyöskentely on mahdollista sopimuksen mukaan.

Pyydämme vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 15.3.2023 klo 12.00 mennessä hankepäällikkö Susanna Peuralle sähköpostitse osoitteeseen susanna.peura@savonlinna.fi. Laita sähköpostin aiheeksi: ”Työhakemus – invest-in Etelä-Savossa”.

Lisätietoja työpaikasta antaa Savonlinnan kaupungin vs. elinkeinojohtaja Juha Turtiainen puhelinnumerosta 0445715853. Soittoajat keskiviikkona 1.3.2023 klo 13.00–15.00, perjantaina 3.3.2023 klo 9.00–10.00 sekä tiistaina 7.3.2023 klo 14.00–16.00.

Luitko jo nämä?