Tervetuloa Digiportaiden ja HELMI-hankeen seuraan yrittäjien joulupuurolle 28.11. klo 8.30-10 Sokos Hotel Seurahuoneelle! Puuronsyönnin lomassa päästään keskustelemaan omistajanvaihdoksista ja digin tuomista hyödyistä yrittäjille.

✅ Myyntikunnossa alusta alkaen – Polku onnistuneeseen omistajanvaihdokseen
Pekka Turunen, yritysvalmentaja, Itä-Savon Uusyrityskeskus
Miksi on tärkeää pitää yritys myyntikunnossa? Pekka antaa vinkit yrityksen myyntikuntoisuuteen ja kertoo mitä vaiheita omistajanvaihdokseen liittyy. Lisäksi pääset uppoutumaan todellisen yrityskauppatarinan äärelle: Savonlinna Rentalsin matkaan omistajanvaihdoksessa Jari Huovilan ja Pasi Rantasen luotsaamana.

✅ Miten nostat yrityksen arvoa ja helpotat sen myyntiä digin avulla
Hannu Jaatinen, digiyritysneuvoja, Savonlinnan elinkeinopalvelut
Digiportaiden Hannu kertoo ja havainnollistaa kolme nopeaa keinoa, joilla parannat yrityksesi arvoa, ja miten saat tarvittaessa apua niiden toteuttamiseen Digiportailta.

HELMI-hanke edistää liiketoimintojen jatkuvuutta ja kasvua omistajanvaihdoksissa tarjoamalla erilaisia tukitoimia sekä luottamuksellista ja maksutonta neuvontaa.

Digiportaat – asiakaslähtöisempää digitaalista liiketoimintaa -hanke auttaa eteläsavolaisia yrityksiä kehittämään taitoja, joita tämän päivän digitaalisessa liiketoiminnassa menestyminen edellyttää.

Puurotarjoilu alkaa klo 8.30 ja ohjelma klo 8.45.

Tilaisuudessa on myös mahdollisuus verkostoitua ja keskustella HELMI- ja Digiportaat-hankkeen edustajien kanssa.

✅ Sitovat ilmoittautumiset tarjoilun varaamisen vuoksi 21.11.2023 klo 15 mennessä: ilmoittaudu tästä.

❗ Toimi heti, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Tilaisuus on osallistujille maksuton ja kaikille avoin. Järjestäjinä toimivat yhteistyössä HELMI- ja Digiportaat – Asiakaslähtöisempää digitaalista liiketoimintaa -hankkeet.

Luitko jo nämä?