Savonlinnan kaupunki hankkii vuosittain tavaroita, palveluita ja esimerkiksi erilaisia rakennusurakoita. Hankintoja toteuttavat kaupungin eri toimialat sekä itsenäisesti että yhteistyössä hankintapalvelujen kanssa. Syksyllä käyttöön otettu hankintakalenteri antaa yrityksille kaivattua ennakkotietoa kaupungin tulevista hankinnoista.  

Hankintakalenterin tavoitteena on lisätä hankintojen avoimuutta sekä helpottaa yritysten valmistautumista tuleviin hankintoihin. Tiedot ovat alustavia ennakkotietoja eivätkä ne sido Savonlinnan kaupunkia. Hankinnan kohde poistetaan kalenterista viimeistään silloin, kun hankinnasta julkaistaan hankintailmoitus ja tarjouspyyntö.

Hankintakalenteria päivitetään säännöllisesti ja erityisesti aina vuodenvaihteessa talousarvioon vahvistettujen hankintojen osalta. Mikäli tietyn hankinnan kohdalla ei ole hankintakalenterissa yhteyshenkilöä, kyseistä hankintaa ei ole otettu vielä työn alle.

Tutustu hankintakalenteriin täällä.

Julkaistuja kansallisen kynnysarvon ja EU:n kynnysarvon ylittäviä hankintailmoituksia voi tarkastella valtiovarainministeriön HILMA Julkiset hankinnat -sivustolla ja Savonlinnan kaupungin Tarjouspalvelu.fi-portaalissa.  Kansallisen kynnysarvon alittavista hankinnoista ilmoitetaan Savonlinnan kaupungin hankintaohjeistuksen mukaisesti.

Lisätietoja antavat:
– vs. hankintapäällikkö Pirjo Rossilahti, puh. 044 417 4982
– hankinta-asiantuntija Sirpa Vuohensalo, puh. 044 417 4983
– hankinta-asiantuntija Maarit Kosonen, puh. 050 476 4368 

Luitko jo nämä?