Karoliina Helander työskentelee nyt toista viikkoa elinkeinoasiantuntijana Savonlinnan elinkeinopalveluissa.

Karoliina kertoo itsestään näin:
”Tieni elinkeinopalveluihin on ollut vaiheikas ja värikäs. Olen kehittänyt määrätietoisesti osaamistani eri alojen työtehtävissä, ja tämä tuore työnkuvani mahdollistaa työ- ja opiskeluvuosina keräämäni osaamiseni laaja-alaisen hyödyntämisen savonlinnalaisten yritysten ja kaupunkilaisten hyväksi.

Toimenkuvaani kuuluu muun muassa yritysneuvontaa, yrityksille suunnattujen palvelujen kehittämistä yhteistyössä eri toimijoiden kanssa, verkostoyhteistyötä, elinkeinopalvelujen viestinnän tehtäviä ja päätöksenteon valmistelua.

Yrittäjän elämä ja haasteet ovat minulle tuttuja. Olen kasvanut yrittäjyyteen vauvaikäisestä saakka, mummoni ja isäni olivat molemmat kauppiaita Jyväskylän seudulla. Kaupan hyllyjen pölyjen pyyhintä perheyrityksessämme oli ensimmäinen kesätyöni – reilusti alle kymmenvuotiaana. Palkaksi sain viettää aikaa isän ja äidin kanssa myymälässä, missä vanhempani tekivät kesät läpeensä mökkiläisten kanssa kauppaa. Ei tarvinnut olla yksin kotona kesäpäivinä.

Tuon Savonlinnan kaupungin elinkeinopalveluihin vankan substanssiosaamisen sote-kentältä, liikunta- ja hyvinvointialoilta sekä työllistämiskentältä. Lisäksi viestinnän suunnittelu ja toteutus, projektiosaaminen, strateginen työskentely sekä HR-asioissa sparraaminen ovat vahvinta osaamisalaani. Rahoitusasioitakaan en vierasta, ja sytyn erityisesti uuden oppimiselle ja erilaisten ongelmanratkaisuhaasteiden äärellä.

Mottoni niin työpäivien sisältöjen, työuran kuin siviilielämänkin osalta on Minna Canthin mainio lause: Kaikkea muuta, kunhan ei vaan nukkuvaa, puolikuollutta elämää”

Karoliinaan saat yhteyden puhelimitse 044 417 4234 ja sähköpostilla karoliina.helander(at)savonlinna.fi

Luitko jo nämä?