Tervetuloa osallistumaan työpajaan, jossa verkostoidutaan ja ideoidaan yhdessä tapoja kehittää Savonlinnan seudulle entistä toimivampi pyöränvuokrauspalveluja tarjoava verkosto.

Saimaa Bikes -työpaja – Tiistaina 8.11.2022 klo 15.00-17.30

Tavoitteena on tuoda yhteen paikalliset yritykset ja niiden edustajat sekä kaikki mahdolliset yhteistyötahot, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään pyörämatkailua ja erityisesti pyörävuokraustoimintaa. Kuulemme käytännön vinkkejä Puumalan Saimaa Bikes -konseptista, joka on menestyksekkäästi ollut myötävaikuttamassa Puumalan Saaristoreitin menestykseen.

Mikä Saimaa Bikes?

Saimaa Bikes / Saimaa Coop on Puumalassa toimiva pyörävuokraustoimintaa harjoittava, useasta paikallisesta yrityksestä koostuva taho. Sen toimien seurauksena esimerkiksi pyöräilijöiden määrä on kasvanut huomattavasti Puumalan saaristoreitillä ja sitä myötä myös reitin varrella olevat yritykset ovat alkaneet kehittää palvelujaan vastatakseen lisääntyvien pyöräilijöiden tarpeisiin.

Puumalassa pyörien vuokrauspisteinä toimivat sellaiset yritykset, joiden päätoiminnot ovat olleet alkujaan ihan muuta kuin pyöriin liittyviä ja joilla nykyisinkin pyörävuokraus on vain pieni, mutta laajemmassa kuvassa hyödyllinen sivutoimi, joten spesifiä kiinnostusta itse pyöriin ja niiden mekaniikkaan ei tarvitse olla, vaan myönteinen suhtautuminen pyörämatkailuun riittää.

Työpajan vetävät Saimaa Bikes -tiimin pyöräasiantuntija Matti Kalenius ja Saimaa Coop osuuskunnan toimitusjohtaja Sanna Korhonen. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Luonto-Saimaa -hankkeen kanssa.

Paikka: Savonlinnan pääkirjasto Joeli, kokoustila Miitti (1.krs)

Ilmoittaudu mukaan pe 28.10.2022 mennessä

Tilaisuus on maksuton.

Luitko jo nämä?