Suoraan sisältöön

Kategoria: Ajankohtaista

Digiportaat 2.0 -hanke tarjoaa sekä kaikille avoimia ilmaisia digi-infoja että pk-yrittäjille suunnattuja digikoulutuksia.

Digi-infoissa pääsee jo tammikuussa kuulemaan nettisivujen kulmakivistä, digitaalisesta näkyvyydestä ja some- ja markkinointimateriaalien suunnitteluun sopivasta ja ilmaisesta työkalusta, Canvasta.

Digikoulutukset käynnistyvät helmikuussa, mutta oma paikkansa kannattaa rajoitetun osallistujamäärän takia varata ajoissa!

Koulutuksiin osallistuminen edellyttää yritysneuvojan kanssa tehtyä ilmaista osaamiskartoitusta, joten varaa ensin kartoitusaika Digiportaiden nettisivuilta tästä linkistä.

Digiportaiden nettisivujen kautta löydät myös ajan tasalla olevan koulutuskalenterin kattavasti lisätietoja hankkeen tarjoamista palveluista.

Digitaalisuuden hyödyntämisen perusvalmiudet ovat monilla yrittäjillä jo olemassa, mutta Digiportaat nostaa rimaa korkeammalle: jos aiempi tarve on ollut auttaa yrityksiä ylipäätään löytymään ja erottumaan digitaalisissa kanavissa, Digiportaat 2.0 -hankkeen tavoite on kääntää yritysten diginäkyvyys euroiksi.

Osallistuvat yritykset saavat koulutusta, sparrausta ja konkreettista tukea digitaitojen kehittämiseen ja digitalisaation hyödyntämiseen yritystoiminnassaan.

Digiportaat tarjoaa Selkeitä oppimispolkuja sekä perus- että syventävällä tasolla

Tarjolla on selkeitä oppimispolkuja sekä perus- että syventävällä tasolla ja koulutuksia järjestetään myös yritysten ajankohtaisten tarpeiden mukaan.

Digiosaaja ei tarvitse olla heti valmiiksi, vaan oppimisen voi aloittaa ihan perusteista.

Hanke sisältää myös laajan digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelman ja kansainvälistyvään verkkokauppaan keskittyneet ohjelmat. Yritysten välistä vertaistukea ja -oppimista tuetaan näissä ohjelmissa yhteisten työpajojen, verkko-oppimisympäristön sekä kehittämisohjelmien avulla.

Digitaalisessa liiketoiminnassa onnistumiseen ei ole nopeita oikoteitä ja huipulle edetäkseen on perustan oltava kunnossa.

Digitaitojen hallitseminen on hyvin merkittävässä asemassa pk-yritysten liiketoiminnan kasvattamisessa, joten Nouse nyt digiportaille ja tule Digiportaat-hankkeeseen digionnistujaksi!

Lisätietoja Digiportaat-hankkeesta, koulutuksista ja digisparrauksesta antaa:

Hannu Jaatinen
digiyritysneuvoja
+358 44 571 5857
hannu.jaatinen@savonlinna.fi