Suoraan sisältöön

Kategoria: Ajankohtaista

Savonlinnan kaupunki on avannut tapahtumatukihaun kesällä 2021 kaupunkia elävöittävien tapahtumien järjestämiseen. Rahallisen tuen lisäksi tarjolla on sparrausapua tapahtumantuotantoon. Lisätietoa tapahtumatukihausta, toimintaohjeita ja hakulomake täällä.

Tukea on tarjolla Savonlinnan alueella järjestettäville liikunta-, kulttuuri-, musiikki-, ympäristö- ja lastentapahtumille.  Vilkasta tapahtumatarjontaa toivotaan koko kaupungin alueelle Punkaharjua, Kerimäkeä ja Savonrantaa unohtamatta. Tuettava tapahtuma voi olla aiemmin testattu tai aivan uusi konsepti, maksullinen tai ilmainen.

Tuen tarkoitus on houkutella uusia matkailijakohderyhmiä ja auttaa seudun palvelu- ja matkailualan yrityksiä sekä tapahtuma-alan toimijoita selviämään tulevasta sesongista koronan aiheuttamassa pitkittyneessä poikkeustilanteessa mm. Oopperajuhlien peruunnuttua toistamiseen. Tuettavien tapahtumien valintakriteereissä painotetaan erityisesti matkailullista merkitystä, tapahtuman innovatiivista sisältöä sekä vaikuttavuutta.

Sparrausapua tapahtumatuotantoon

Rahallisen tuen lisäksi tapahtumanjärjestäjän on mahdollista saada sparrausapua tapahtumantuotantoon. Neuvoja ja sparrausta on tarjolla esim. tapahtuman markkinointiin, sisältöihin, turvallisuusnäkökulmiin, budjetointiin ja resurssointiin. Sparraajana toimii projektipäällikkö Siiri Mc Donagh Savonlinnan Hankekehityksen tapahtumahankkeesta.

Toimi heti tai viimeistään heinäkuussa

Tukihakemus on jätettävä 7.6. – 31.7.2021. Tapahtumatukihaku koskee ennen 30.9.2021 järjestettäviä tapahtumia. Haku on jatkuva.

Lisätietoa tapahtumatukihausta, toimintaohjeita ja hakulomake täällä.

.

Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä ja kerromme lisää:

Niina Lallukka, p. 050 464 4466

events@savonlinna.fi

Savonlinnan elinkeinopalvelut

Savonlinnan Hankekehitys Oy

Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna

www.elinkeinopalvelut.fi

Tehdään yhdessä upea tapahtumakesä 2021!