Suoraan sisältöön

Kategoria: Ajankohtaista

Elinkeinopalvelut hakee operaattoria pyörittämään yhteisöllistä työtilaa Savonlinnan keskustaan.

Savonlinna on Suomen neljänneksi suosituin mökkikunta, jossa on vajaa 9000 vapaa-ajan asuntoa. Samaan aikaan vuoden 2021 mökkibarometrin mukaan etätyö mökillä on kuusinkertaistanut vuodesta 2016 vuoteen 2020. Vapaa-ajan asunnolla etätöitä tekee jo 43% niistä työssäkäyvistä, joille etätyö on mahdollista.

Monipaikkaisuus ja etätyö ovat suuri mahdollisuus, kun kehitämme Savonlinnan elinkeinoja ja kaupunkimme eri palveluita.

Kerimäellä, Punkaharjulla ja Savonrannalla on jo nyt etätyöskentelytilat. Nyt haemmekin yhdessä yksityisten toimijoiden kanssa mallia, joka palvelisi Savonlinnan ydinkeskustan alueella.

Olemme yhdessä eri kiinteistöjen omistajien kanssa selvittäneet eri vaihtoehtoja järjestää yhteisöllinen työtila Savonlinnan keskustaan. Vapaa-ajan asukkaat, yksinyrittäjät, järjestöt ja muut toimijat luovat erittäin kattavan asiakaspohjan toiminnalle. Uskomme, että tämän kaltaiselle liiketoiminnalle on oikeassa mittaluokassa kaupungin ydinkeskustan alueella tilausta.

Elinkeinopalvelut on tukenasi liiketoiminnan käynnistämisessä ja kehittämisessä. Tarkoituksenamme on tukea yrittäjää esimerkiksi palvelumuotoilussa sekä liiketoimintasi suunnittelussa. Kuitenkin itsenäisenä yrittäjänä vastaat toiminnasta. Saatamme sinut myös yhteen jo ennakkoon toimitiloja tarjonneiden kiinteistön omistajien kanssa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinua kiinnostaa Savonlinnan palveluiden parantaminen. Voit olla esimerkiksi yrittäjä, jolla on halua laajentaa omaa liiketoimintaa tai nykyinen liiketoimintasi mahdollistaisi tämän kaltaisen toiminnan pyörittämisen.

Mikäli kiinnostuit ota rohkeasti yhteyttä elinkeinoasiantuntija Janne Tarimaan p. 050 465 7574 tai janne.tarima(at)savonlinna.fi