Suoraan sisältöön

Kategoria: Ajankohtaista

Saimaan alueen yrityksillä ja yhdistyksillä on nyt erinomainen tilaisuus kehittää ideoista ja visioista myyntikelpoisia elämystuotteita. Savonlinnan Hankekehitys Oy järjestää Savonlinnassa 4.–5.11. ja 18.11.2021 maksuttomat Elämyksiä ryhmille -työpajat, joissa palvelupaketteja rakennetaan yhdessä VisitFinlandin elämyskouluttajien Marjo Ranta-Irwinin ja Arja Kortesluoman kanssa. Hanke tarjoaa osallistujille lounaan ja iltapäiväkahvit.

”Matkailijat haluavat kokea elämyksiä. Monilla yrityksillä ja yhdistyksillä on olemassa kiinnostavia palveluaihioita, joiden myyntikuntoon kehittämiseksi Corridor-hanke tarjoaa apua. Työpajoissa ideoista jalostetaan matkailutuotteita, joita voidaan myydä myös kansainvälisille asiakasryhmille,” hankkeen projektipäällikkö Susanna Peura kertoo. ”Etenkin pienten toimijoiden kannattaa hyödyntää tilaisuus, sillä koulutukseen ovat tervetulleita myös yhdistykset.”

Työpajojen toteuttajana on St. Petersburg – Saimaa lakeland travel corridor (”Corridor”) -hanke, jonka rahoitus tulee Kaakkois-Suomi – Venäjä CBC 2014-2020 ohjelmasta. Hanke pyrkii kehittämään uutta matkailutarjontaa ja -yhteistyötä Saimaan, Leningradin alueen ja Pietarin välille. Savonlinnan Hankekehitys Oy:n hallinnoima hanke kestää tämän vuoden loppuun saakka.

Lisätietoja koulutuksesta ja ilmoittautuminen (27.10.2021 mennessä) osoitteessa: https://forms.gle/J2ScYirS46xJXDFU9

Lisätietoa hankkeesta: https://elinkeinopalvelut.fi/hanke/st-petersburg-saimaa-lakeland-travel-corridor/

Travel Corridor logo

LISÄTIETOJA
Jaana Komi
jaana.komi@visitsavonlinna.fi
+ 358 40 730 9765