Suoraan sisältöön

Kategoria: Ajankohtaista

Savonlinnaan tulevia matkailijoita palvelemaan on koottu viikko-ohjelma kesän aktiviteeteista. Ohjelmalla halutaan kertoa matkailijoille kaupunkimme monipuolisesta tarjonnasta ja siten lisätä kaupunkimme houkuttelevuutta tulevan kesän matkakohteena.

Viikko-ohjelmasta löytyy monipuolisesti aktiviteetteja ja tekemistä viikon jokaiselle päivälle. Kaikki aktiviteetit ovat opastettuja ja nk. takuulähtöjä eli ne toteutetaan vaikka vain yhdelle osallistujalle. Ohjelmassa mukana olevasta keskusta-alueen kartasta matkailija löytää tapahtumapaikat helposti.

Viikko-ohjelma on voimassa 1.6. – 15.8. ja se on ladattavissa osoitteesta visitsavonlinna.fi/viikko-ohjelma. Sähköisen version lisäksi printtiversio on laajassa jakelussa. Ohjelmaa saa vapaasti tulostaa ja jakaa. Tulosteita on saatavilla myös Savonlinna Liveltä.

Savonlinna Live 2! -hankkeen kokoamaa viikko-ohjelmaa markkinoidaan laajassa somekampanjassa ja toivomme, että mahdollisimman moni yrittäjä hyödyntää sitä myös omassa markkinoinnissaan. Tavoitteena on vahvistaa sesongin alkamista heti kesäkuun alusta sekä houkutella monipuolisella tarjonnalla lisää matkailijoita myös uusista kohderyhmistä Savonlinnan alueelle.

Ps. viikko-ohjelma sopii erinomaisesti myös meille savonlinnalaisille!

Kysy lisää!