Suoraan sisältöön

Kategoria: Ajankohtaista

Satoi tai paistoi, Savonlinnan Aamu käynnistää tänäkin vuonna kaupunkilaisten ja matkailijoiden heinäkuiset päivät.  Torstaista 1.7. alkaen joka aamu klo 10 keräännytään Ravintola Waahdon terassille Satamapuistoon kuuntelemaan kesäistä livemusiikkia ja Aarno Cronvallin vetämiä haastatteluhetkiä.

Oopperan aamunavauksista Savonlinnan Aamu

Oopperajuhlien peruunnuttua viime vuonna päätettiin suositun Oopperan aamunavauksen tilalla järjestää uudistettu tapahtuma, Savonlinnan Aamu. Savonlinna Live! -hankkeen tuella toteutetusta tapahtumasta muodostui, jos mahdollista, matkailijoille ja kaupunkilaisille aiempaakin tärkeämpi. Tänä kesänä tapahtuma järjestetään Savonlinnan kaupungin poikkeuskesän tapahtumille osoittaman lisärahoituksen turvin.

Musiikin ja haastatteluiden lomassa näkyvyyttä alueen palveluille ja tapahtumille

Savonlinnan Aamussa kuullaan joka päivä elävää musiikkia aina kansanmusiikista ja kevyestä musiikista oopperaan ja jazziin. Esiintyjinä sekä paikallisia taiteilijoita että valtakunnallisesti kiinnostavia taiteilijavieraita. Haastatteluissa ääneen pääsevät paikalliset toimijat; palvelujen tarjoajat, matkailukohteiden edustajat, erilaiset vaikuttajat sekä alueella vierailevat julkisuuden henkilöt.  Ohjelman ja viihteen lomassa esitellään alueen palveluita ja tapahtumia, pidetään yllä oopperajuhlakaupungin tunnelmaa sekä viestitään tulevista oopperajuhlista 2022.

Seuraa suorana verkossa

Savonlinnan Aamu -tapahtumien näkyvyys on tänä vuonna suurempi kuin koskaan: jokainen tilaisuus striimataan ja on seurattavissa suorana tapahtuman sivulta Facebookista. Samalta sivulta löydät tiedot kulloisenkin päivän vieraista ja esiintyjistä. Striimit löytyvät myös Itä-Savon, Visit Savonlinnan ja tapahtumaa tuottavan HeartBrain Oy:n Facebook-sivujen kautta. Tapahtumat ovat nähtävissä myös tallenteina.

Savonlinnan Aamu päivittäin 1.7. – 1.8.2020 Waahdon terassilla Satamapuistossa klo 10, kesto n. 1h. Maksuton. Savonlinnan Aamu toteutetaan Savonlinnan kaupungin tuella, tapahtuman tuottaa ja ohjelmasta vastaa HeartBrain Oy. 

Katso päivän vieraat ja seuraa Savonlinnan Aamun livelähetyksiä ja tallenteita TÄÄLLÄ.

Lisätietoja: Niina Lallukka, Savonlinnan Hankekehitys Oy
niina.lallukka@savonlinna.fi, puh. 050 464 4466