Suoraan sisältöön

Kategoria: Ajankohtaista

Huom. tämän sivun tiedot koskevat vuoden 2020 Savonlinna Live! -hanketta. Hanke on päättynyt 30.11.2020.

Tietoa Savonlinna Live 2! -hankkeesta (1.12.2020 – 30.9.2021) löydät täältä.

Savonlinna Live! –  näkyvyyttä ja tukea yrityksille

Savonlinnaan on saatu koronan aiheuttamaan poikkeustilanteeseen tukea Savonlinna Live! -hankkeen toteuttamiseen. Rahoittajana on Euroopan sosiaalirahasto ja suomalaisena viranomaisena toimii Etelä-Savon ELY-keskus. Savonlinnan Hankekehityksen hallinnoima hanke käynnistyi 18.5. ja kestää viisi kuukautta.

Hanke kartoittaa matkailu-, kaupan- ja palvelualan sekä tapahtumien tuottamisen liiketoiminnan kehittämisen mahdollisuuksia tulevalle kesä- ja syyskaudelle ja pyrkii turvaamaan yritysten toimintaedellytykset äkillisessä toimintaympäristön muutoksessa. 

Hankkeella voidaan tukea mm. yritysten liiketoiminnan kehittämistä, uusien tuotteiden ja palveluiden luomista, digitaalisten markkinointi- ja myyntikanavien hyödyntämistä sekä kaupungin elävöittämistä kehittämällä yhdessä toimijoiden kanssa erilaisia pop up-tapahtumia.

Kerro kehittämistarpeesi meille tässä kyselyssä. Hanketiimi on yhteydessä vastanneisiin. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä.

Mitä yrityksille on tarjolla?

Neuvoa muutostilanteesta selviämiseen

Hanke tarjoaa neuvoja ja tukea sekä opastaa yrityksiä muutostilanteesta selviämisessä. Ota rohkeasti yhteyttä. Palvelu on maksutonta.

Lisätietoja:Tarja Koskimaa ja Pekka Turunen

Tukea elämysten tuottamiseen

Savonlinna Live! -hanke elävöittää kaupunkia tukemalla olemassa olevia ja uusia tapahtumia sekä esiintyviä taiteilijoita. Tukea on tarjolla musiikkiesitysten, katutaiteen sekä erilaisten kaupunkikuvaa ja maaseutua elävöittävien tempausten toteuttamiseen ja/tai markkinointiin.

Tapahtumahaku on jatkuva ja koskee ennen 30.10.2020 järjestettäviä tapahtumia. Savonlinna Live! -hanke valitsee tuettavat tapahtumat joka viikko perjantaihin klo 12 mennessä saapuneista ehdotuksista.

Lisätietoja: Niina Lallukka

Tilat ja tekniikka Olavinlinnan tapahtumiin

Olavinlinna ei hiljene tänäkään kesänä vaan houkuttelee yleisöä oopperan sijaan uudenlaisilla tapahtumilla. Nyt voit järjestää oman tapahtumasi linnan upeissa tiloissa. 

Yli 2000 paikkaiseen katsomoon mahtuu 500 henkeä väljästi, joten tapahtumat voi järjestää turvallisesti. Museovirasto ja Kansallismuseo tarjoaa tilat ja Savonlinna Live! perustekniikan. Tilaa uusille tapahtumille löytyy aina syyskuulle saakka.

Lisätietoja: Sari Ahokainen

Toripaikka ja ohjelmalava yrittäjille

Tule esittelemään toimintaasi tai myymään tuotteitasi päiväksi Savonlinna Liven maksuttomalle toripaikalle Kauppatorille. Käytettävissä on myös ohjelmalava.  Jos maksuton toripaikka kiinnostaa tai on muuta kysyttävää, ota yhteyttä.  Lue lisää täältä.

Lisätietoja: Sari Ahokainen

Maksutonta mainostilaa Olavinkadulla

Yrityksille on tarjolla ilmoitustilaa Olavinkatu 45 näyteikkunoissa.  Toimita Savonlinna Live! -toimistoon julistekokoinen (70 x 100 cm) mainoksesi ja me toimitamme julisteen näyteikkunaan. 

Lisätietoja: Sari Ahokainen

Hanketiimin yhteystiedot:

Savonlinnan Hankekehitys Oy

Tarja Koskimaa
Matkailuyritysten palveluliiketoiminnan kehittäminen

Pekka Turunen
Kaupan ja palvelualan yritysten liiketoiminnan kehittäminen

Sari Ahokainen
Tapahtumien ja ohjelmapalveluiden kehittäminen, kaupunkikuvan elävöittäminen

Heidi Lehtosaari
Digitaaliset markkinointikanavat yritysten liiketoiminnan tukena (luontopalvelut)

Niina Lallukka
Projektisihteeri

Lisätietoja Savonlinna Live -hankkeista

Savonlinna Live 1! (2020)

Savonlinna Live 2! (2021)