Kategoria: Ajankohtaista

Savonlinnaan on saatu koronan aiheuttamaan poikkeustilanteeseen tukea Savonlinna Live! -hankkeen toteuttamiseen. Rahoittajana on Euroopan sosiaalirahasto ja suomalaisena viranomaisena toimii Etelä-Savon ELY-keskus. Hanketta hallinnoi Savonlinnan Hankekehitys Oy ja se käynnistyi 18.5. Hankkeen kesto on viisi kuukautta.

Hankkeen tavoitteena on kartoittaa pikaisesti matkailu-, kaupan- ja palvelualan sekä tapahtumien liiketoiminnan kehittämisen mahdollisuudet tulevalle kesä- ja syyskaudelle sekä pyrkiä turvaamaan yritysten toimintaedellytykset äkillisessä toimintaympäristön muutoksessa. Hankkeella voidaan tukea mm. yritysten liiketoiminnan kehittämistä, uusien tuotteiden/palveluiden luomista, digitaalisten markkinointi- ja myyntikanavien hyödyntämistä sekä kaupungin elävöittämistä kehittämällä yhdessä toimijoiden kanssa erilaisia pop up-tapahtumia.

Hanketta toteuttaa viiden henkilön tiimi. Tiimin tehtävänä on auttaa matkailu-, kaupan ja palvelualan yrityksiä tuotteiden ja palveluiden kehittämisessä vastaamaan koronasta aiheutuviin liiketoiminnan muutoksiin. Hanketiimi auttaa kehittämään pop up-tapahtumia, kaupunkikuvan elävöittämistä sekä digitaalisten markkinointikanavien hyödyntämistä yritysten liiketoiminnan tukena erityisesti luontopalveluiden osalta. Hankkeessa on myös yritysneuvoja, joka opastaa yrityksiä muutostilanteesta selviämisessä.

Yritykset voivat ilmoittaa ensisijaiset kehittämistarpeensa tässä kyselyssä. Hanketiimi on vastanneisiin mahdollisimman pian yhteydessä.
Hae tapahtumatukea tästä linkistä!

Lisätietoja hankkeesta löydät täältä.

Yhteystiedot:

Savonlinnan Hankekehitys Oy

Tarja Koskimaa
Matkailuyritysten palveluliiketoiminnan kehittäminen
Puh. 040 506 8290, tarja.koskimaa (@) savonlinna.fi

Pekka Turunen
Kaupan ja palvelualan yritysten liiketoiminnan kehittäminen
Puh. 0500 153 305, pekka.turunen (@) savonlinna.fi

Sari Ahokainen
Tapahtumien ja ohjelmapalveluiden kehittäminen, kaupunkikuvan elävöittäminen
Puh. 050 325 4294, sari.ahokainen (@) savonlinna.fi

Heidi Lehtosaari
Digitaaliset markkinointikanavat yritysten liiketoiminnan tukena (luontopalvelut)
Puh. 040 822 7893, heidi.lehtosaari(@)savonlinna.fi

Päivi Nousiainen
Yritysneuvonta muutostilanteessa
Puh. 045 7731 8811, paivi.nousiainen2(@)savonlinna.fi

Niina Lallukka
Projektisihteeri
Puh. 044 054 2959, niina.lallukka(@)savonlinna.fi

Lisätietoja hankkeesta antaa elinkeinopalveluiden yrityspalvelupäällikkö Juha Turtiainen, puh. 044 571 5853, juha.turtiainen(@)savonlinna.fi