Suoraan sisältöön

Kategoria: Ajankohtaista

Euroopan neuvoston kulttuurireittejä on pian mahdollista laajentaa myös Savonlinnan seudulle Pyhän Olavin merkeissä. Alun perin pyhiinvaeltamiseen pohjautuva reitti tarjoaa osallistumismahdollisuuksia erilaisille retkeilyyn, matkailuun, historiaan ja kulttuuriin liittyville toimijoille. Nyt kutsummekin kaikkia aiheesta kiinnostuneita mukaan Savonlinnan pyhiinvaellus -työpajaan 13.4. klo 16–18.

Työpajassa tuomme yhteen Savonlinnan seudun yrityksiä, yhdistyksiä ja pyhiinvaellustoimijoita pohtimaan, mitä uutta pyhiinvaellus ja Pyhä Olavi voisi tarjota toiminnallenne. Tule mukaan kuulemaan pyhiinvaelluksen mahdollisuuksista, verkostoitumaan sekä ideoimaan uutta! Tarjolla on kahvia/teetä & pientä makeaa. Tilaisuus on maksuton. Työpaja järjestetään Original Sokos Hotel Seurahuoneen Luoto -kokoustilassa osoitteessa Kauppatori 4-6, 57130 Savonlinna.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 6.4.!

Työpaja kuuluu syyskuussa 2021 startanneeseen Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaan merkityksellisen matkailun verkostokoordinointihankkeeseen, jossa tavoitteena on pyhiinvaellusmatkailun tuotteistaminen ja kehittäminen. Hanketta vetää Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli. Savonlinnan Hankekehitys Oy on hankkeen yhteistyökumppani.

Savonlinnan seudun Pyhän Olavin reitin aineistoja: Euroopan neuvoston kulttuurireitit Etelä-Savossa

Lisätietoja antavat:

Karoliina Haapalehto
Projektikoordinaattori
Merkityksellisen matkailun verkostokoordinointihanke
Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli
p. 050 5358926
karoliina.haapalehto@evl.fi

Hankkeen yhteyshenkilö Savonlinnassa:
Susanna Peura
Savonlinnan Hankekehitys Oy
p. 040 1525 111
susanna.peura@savonlinna.fi