Suoraan sisältöön

Kategoria: Ajankohtaista

TE-toimiston yrityspalveluiden RekryKoulutus vastaa joustavasti ja nopeasti yritysten rekrytointitarpeisiin. RekryKoulutus on hyvä vaihtoehto, jos et löydä työnantajana ammattitaitoisia työntekijöitä eikä alan osaajia valmistu lähiaikoina.

RekryKoulutus räätälöidään yrityksen tarpeisiin
Koulutus kestää pääsääntöisesti 3–9 kuukautta – vähimmäiskesto on kymmenen koulutuspäivää. RekryKoulutus antaa opiskelijoille ammatillista osaamista työtehtävään työnantajan tarpeen mukaan Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät yritykseen. Työllistyä voi esimerkiksi myös vuokratyövoimaa tarjoavaan yritykseen tai yrittäjänä toimeksiantosuhteeseen työnantajan kanssa. RekryKoulutus voidaan suunnitella myös yhteistyössä useamman työnantajan kanssa, eli myös pienet yritykset voivat hyödyntää tätä kouluttamistapaa.

RekryKoulutus on työelämälähtöistä. Tavoitteena voi olla lisä-, täydennys- tai ammatinvaihtoon tähtäävä koulutus. Siihen sisältyy sekä tietopuolista opetusta että ohjattua työssäoppimista ja työharjoittelua.
Rekrykoulutuksessa ei suoriteta tutkintoja tai osatutkintoja.

Työnantaja ja työ- ja elinkeinohallinto rahoittavat koulutuksen yhdessä. Työnantajan osuus on 30 prosenttia hankintasopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta.

Työ- ja elinkeinohallinto auttaa asiantuntevasti koulutuksen suunnittelussa ja toteutuksessa ja kilpailuttaa alalle erikoistuneen koulutuspalvelun tuottajan. Työnantaja ja työ- ja elinkeinohallinto valitsevat opiskelijat yhdessä.

RekryKoulutus on nopea ja joustava tapa saada osaavaa työvoimaa! Jos kiinnostuit, otathan yhteyttä joko suoraan TE-toimiston yrityspalveluiden asiantuntija Hannu Laamaseen, p. 0295 044 072, hannu.laamanen(at)te-toimisto.fi (toimipaikkana Savonlinna) tai elinkeinoasiantuntija Karoliina Helanderiin, 044 417 4234, karoliina.helander(at)savonlinna.fi.