Suoraan sisältöön

Kategoria: Ajankohtaista

Digiportaat, Rebuild Business ja Yrittäjyyden Kolmas Aalto -hankkeet sekä Ammattiopisto Samiedu mahdollistavat syyskuussa maksuttoman Nordic Business Forum striimauksen Savonlinnassa.

Aamuisin on paikallista ohjelmaa ennen virallisen Nordic Business Forum -ohjelman alkamista. Luvassa on todella mielenkiintoisia ja monipuolisia puheenvuoroja. Ideoita ja kokemuksia jakavat 29.9. Rami Karhu teemalla muutospakko, savonlinnalaissyntyinen Antti Vilpponen UpCloudista ja paikallista huippuosaamista sekä kansainvälistä menestymistä edustava Wetend Technologiesin Jussi Matula. Seuraavana päivänä ääneen pääsevät kulttuuritoimijat Savonlinnan Oopperajuhlat ja Saimaa Ilmiö. Myös Saimaa Ilmiössä mukana ollut Jani Halme kertoo puheenvuorossaan tarinallisuuden mahdollisuuksista poikkeusoloissa ja niistä selviämisessä.

Tilaisuus järjestetään joko Samiedun Paviljongin kampuksella tai edelleen striimattuna. Toteutuksen muodosta ilmoitetaan heti, kun tilaisuuksien järjestämistä koskevat suositukset/rajoitukset ovat selvillä.

Ennen epidemiaa maailman suurimpiin bisneskonferensseihin lukeutuva Nordic Business Forum kokosi vuosittain lähes 7 500 osallistujaa yli 40 maasta. Striimattuna tapahtumaa seurasi noin 20 000 ihmistä. Tänä vuonna foorumin pääpuhujina on mm. Yuval Noah Harari, Petter Stordalen, Brian Halligan ja Björn Wahlroos. Tästä pääset tutustumaan ohjelmaan.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen tapahtumaan: www.digiportaat.fi/nbf2021

Lisätietoja:
Niina Härkönen
Digiportaat -hanke
044 417 4996
niina.harkonen@savonlinna.fi