Kategoria: Ajankohtaista

Savonlinnan Xamkin kampuksen tiloissa pääset nauttimaan Nordic Business Forumin asiantuntijapuheenvuoroista maksutta. Hyvällä tunnelmalla ja loistavilla puhujilla varustettu business-tapahtuma striimataan live-lähetyksenä Savonlinnaan 9.-10.10.2019.

Tilaisuudessa on mahdollista myös esitellä yrityksesi tuotteita tai palveluita niille varatuilla pöytäpaikoilla. Pöytäpaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ole nopea, sillä niitä on vain rajoitettu määrä.  Pöytäpaikoista lisätietoa: Kati Kärki (kati.karki@savonlinna.fi) tai Katja Remes (katja.remes@savonlinna.fi).

Tapahtuma on otettu innolla vastaan Savonlinnassa ja sen ympärille on kehitetty lisäksi iltaohjelmaa ym. ajanvietettä. Tätä tapahtumaa et halua missata.

Merkatkaa kalentereihinne päivämäärät 9.-10.10.2019 ja tulkaa paikan päälle nauttimaan ilmaisesta streamista, rentoa verkostoitumista ja ilmapiiriä unohtamatta.

Tapahtumatilaisuus on maksuton ja sen järjestävät, sekä tarjoavat teille: Roihu, Digiportaat ja Itä-Savon Uusyrityskeskus. Tapahtuma on itsenäisesti järjestetty tilaisuus, jolla tarjotaan mahdollisuus päästä näkemään Nordic Business Forum- tapahtuma hyvässä seurassa Savonniemen kampuksella.

Ilmoittaudu mukaan ja lue lisätietoa tapahtumasta Digiportaat nettisivuilta: https://www.digiportaat.fi/nbf-2019

NORDIC BUSINESS FORUM LIVESTREAM 9.-10.10.2019 IN SAVONLINNA
THIS EVENT IS FREE!
Place to be: Savonniemisali, Xamk´s campus

More Information: Elina Pöllänen, 040 144 7150, elina.pollanen@xamk.fi
www.nbforum.com/nbf2019