Digiportaat 2.0 järjestää heti alkuvuodesta kaikille avoimet ja maksuttomat digi-infot webinaareina. Tarjolla tietoa maatilojen digiasioihin, työn tehostamiseen ja verkkosivujen saavutettavuuteen. Tsekkaa aiheet alta ja ilmoittaudu mukaan!

Maksuton digi-info maatiloille 11.1.2023 klo 9-10.30

Tässä digi-infossa käsittelyyn otetaan maatilojen digiasiat. Aamupäivän aikana perehdytään satokartoitukseen, määränsäätöautomatiikkaan ja muihin maatilan digiasioihin tarkoitettuihin ohjelmistoihin ja niiden ominaisuuksiin.

Lisätiedot läpi käytävistä ohjelmistoista Digiportaiden koulutuskalenterista.

Ilmoittaudu mukaan ma 9.1.2023 mennessä ottamalla yhteyttä Petri Tunnilaan: petri.tunnila@proagria.fi.

Maksuton digi-info – Tehosta työntekoasi fiksuilla ja helpoilla menetelmillä 26.1.2023 klo 9-10.30

Yrittäjät ja työntekijät käyttävät tänä päivänä todella paljon aikaa tietokoneella, mutta ohjelmien ja etenkin niiden käytön tehostamisen opetteluun on harvoin aikaa. Tässä digi-infossa käydään läpi yksinkertaisia ja helposti käyttöön otettavia vinkkejä, joiden avulla moni asia onnistuu huomattavasti nopeammin ja helpommin – ja aikaa säästyy jatkossa joka päivä!

Tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan ti 24.1.2023 mennessä Digiportaiden koulutuskalenterin kautta.

Maksuton digi-info – Verkkosisältöjen saavutettavuuden ABC 14.2.2023 klo 9-10.30

Tässä digi-infossa perehdytään verkkosisältöjen saavutettavuuteen. Mitä saavutettavuudella tarkoitetaan ja miksi sen huomioiminen on tärkeää? Entä miten yrittäjä voi huomioida saavutettavuuden omissa verkkosisällöissään?

Tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan su 12.2.2023 mennessä Digiportaiden koulutuskalenterin kautta.

Luitko jo nämä?