Suoraan sisältöön

Kategoria: Ajankohtaista

Uusi Saimaa -lehti kolahti Savonlinnan kotitalouksiin ilmaisjakeluna tällä viikolla. Huomasithan elinkeinopalveluidemme 8-sivuisen liitteen lehden välissä? Liitteessä on paljon asiaa Savonlinnan alueen elinkeinoelämästä ja yritysten tekemistä investoinneista alueemme elinvoimaisuuden vahvistamiseksi.

Viime vuoden tulosten pohjalta Savonlinnan tulevaisuus näyttää erittäin lupaavalta. Vuoden aikana Savonlinnassa aloitettiin useita hankkeita, saatiin uusia koulutusaloja, perustettiin uusia yrityksiä ja tehtiin lukuisia yritysinvestointeja. Lisäksi kasvua oli niin matkailijamäärissä kuin alueen matkailuyritysten uusissa hankkeissa ja tuotteissa.

– Kaupungin haasteissa, työvoiman riittävyydessä ja kaupunkikeskustan hiipumisessa riittää kuitenkin tehtävää. Elinkeinopalveluissa teemme osaltamme tehokkaasti työtä kaupungin elinvoimaisuuden eteen, kertoo elinkeinojohtaja Janne Weander. Tällä hetkellä kaupungilla on neuvottelun alla mm. 17 eri yritysten investointihanketta. Jos nämä kaikki toteutuvat vuosina 2020–2024, tuovat ne lähes 300 uutta työpaikkaa.

Lue liite täältä.