Suoraan sisältöön

Kategoria: Ajankohtaista

Digiportaat jatkaa koulutusten järjestämistä Savonlinnassa. Koulusta järjestetään liiketoiminnan näkökulmasta hyödyllisiin digiteemoihin. Tarkemmat tiedot koulutuksista löydät Digiportaiden nettisivuilta: https://digiportaat.fi/savonlinna/

Muistathan hyödyntää maksuttoman digiosaamiskartoituksen, jossa käydään läpi mitä osa-alueita yrityksesi voisi hyödyntää paremmin digitaalisuudesta (esim. digimarkkinointi, projektinhallintatyökalut tai tiimityöalustat).

Digiosaamiskartoitukset yrityksille:

Kati Kärki, Savonlinnan digiyritysneuvoja
Puhelinnumero: 044 571 5857
Sähköposti: kati.karkisavonlinna.fi

 

Google Analytics – starttitaso Savonlinna 21.1.2020

 

Digiportaiden järjestämän Google Analytics-pajan jälkeen osaat lukea raporteista mm. sen, keitä sivustollasi kävijät ovat, mitä kävijät sivustolla tekevät sekä mistä he sivustolle tulevat ja miten sieltä poistuvat. Yritykselläsi tulee olla jo asennettuna Google Analytics omille verkkosivuille/verkkokauppaan ja minimissään kahden kuukauden ajalta kertynyttä dataa.

 

Google Analytics – hyödyntäjätaso Savonlinna 21.1.2020

 

Digiportaiden järjestämässä hyödyntäjätason työpajassa mennään syvemmälle Google Analyticsin ominaisuuksiin. Työpajassa käydään läpi mm. tavoitteiden asettamista / myyntiputken rakentamista analytiikkaan, tutustutaan käyttäjien hallintaan, Google Analytics-tilin linkittämiseen ja tiedon hallintaan. Yritykselläsi tulee olla jo asennettuna Google Analytics omille verkkosivuille/verkkokauppaan ja minimissään kahden kuukauden ajalta kertynyttä dataa.

 

Ammattimaisia kuvia mobiililaitteella Savonlinna 28.1.2020

 

Koulutuskokonaisuuden tavoitteena on käydä läpi valokuvauksen perusasetukset puhelimella ja ymmärtää millainen on puhutteleva sisältö valokuvissa ja kuinka mielenkiintoisia valokuvia voidaan ottaa hyvinkin pienellä vaivalla.

 

Google Forms -työpaja Savonlinna 29.1.2020

 

Pidämme työpajan, jossa tutustumme Forms-kyselytyökaluun ja jokainen voi luoda oman kyselyn työpajan aikana valitsemastaan aiheesta. Työpajassa keskitymme tekemiseen ja käymme läpi mm. kyselylomakkeen luonnin, jakamisen ja vastausten käsittelyn.

 

Videoista voimaa viestintään Savonlinna 5.2.2020 alkaen

 

Koulutuksessa opit kuvaamaan yrityksesi kohderyhmälle sopivaa videosisältöä älypuhelimella  ja editoimaan videot sopivaan muotoon editointisovellusta käyttäen. Opit myös julkaisemaan videon Youtubeen yrityksesi kanavalle.

 

Tehokasta viestintää sisältösuunnitelman avulla Savonlinna 13.2.2020

 

Viestinnän tehostamiseksi koulutuksessa tehdään sisältösuunnitelma, joka nopeuttaa ja helpottaa yrityksen sisällön tuotantoa someen ja verkkosivuille. Suunnitelmaa tehdessä otetaan huomioon teemojen oikea aikaisuus ja kohderyhmä.

 

Houkuttelevan verkkosisällön a ja o Savonlinna 20.2.2020

 

Koulutuksessa keskitytään kirjoittamaan houkuttelevaa sisältöä verkkoon. Sisältöön saadaan houkuttelevuutta mm. hyödyntämällä otsikointia ja hakukonenäkyvyyttä.

 

Canva -työpaja Savonlinna 4.3.2020

 

Tiesitkö, että Canva on ilmainen ja helppo työkalu ammattimaisten grafiikoiden tekoon? Canva-työpajassa otetaan käyttöön Canvan maksuton tili ja opitaan perusominaisuudet tekemällä oman tarpeen mukaan esim. esite, somepostaus tai ruokalista. Canva tarjoaa käyttöösi lukemattomia valmiita kuvapohjia, graafisia elementtejä, fontteja ja valokuvia, joita voit hyödyntää omien materiaaliesi luonnissa.

 

Somessa sisällöt kuntoon Savonlinna 12.3.2020

 

Koulutuksessa keskitytään tehokkaan visuaalisen viestinnän keinoihin ja otetaan täysi hyöty irti mm. kuvien, värien ja fonttien hyödyntämisestä.

 

Tuloksellinen mainonta – Facebook Business Manager starttitaso 17.3.2020 alkaen

 

Koulutuksessa opitaan tekemään Facebook-mainos käyttäen Facebook Business Manager -mainostyökalua. Käymme läpi Business Managerin perusominaisuudet ja toisella koulutuskerralla tarkastelemme kuinka mainos on toiminut.

 

Tuloksellinen mainonta 2 – Facebook Business Manager jatkotaso 17.3.2020 alkaen

 

Koulutuksessa mennään syvemmälle Facebook-mainosalustan ominaisuuksien hyödyntämiseen. Optimoidaan Facebook-mainontaa mm. hyödyntämällä uudelleen mainontaa ja tehostamalla mainonnan kohdennusta lookalike-yleisöjen avulla.

 

Osallistumismaksu koulutuksiin

Pääset osallistumaan kaikkiin Digiportaiden tuleviin koulutuksiin kertamaksulla.

– 100 €, kun yrityksen liikevaihto alle 700 000 €, yrityksestä voi osallistua 1-2 henkilöä koulutuksiin
– 300 €, yrityksen liikevaihto yli 700 000 €, yrityksestä voi osallistua 1-3 henkilöä koulutuksiin

Osallistumismaksu* 100 e / 300 e laskutetaan yritykseltä, kun yrityksen henkilökunnan jäsen osallistuu ensimmäiseen Digiportaiden järjestämään koulutukseen. Tämän jälkeen maksua ei peritä seuraavista koulutuksista.

 

Ilmoittautuminen koulutuksiin

 

Pääset ilmoittautumaan koulutuksiin sähköiselle lomakkeella, joka löytyy kunkin koulutuksen koulutustiedoista Digiportaiden nettisivuilta: https://digiportaat.fi/savonlinna/